Skip to content
Zwemschool Water&Ko

Het B-diploma in een schoolvakantie

In alle schoolvakanties organiseren wij snelcursussen voor het B-diploma. Je kind krijgt eerst vier dagen zwemles. Een zwemles duurt 2 uur.

Op de vijfde dag gaan we proefzwemmen. Dat gebeurt in hetzelfde zwembad als waarin je kind afzwemt. Zo kan hij of zij vast wennen. Op de laatste dag van de vakantiesnelcursus zwemt je kind af voor het B-diploma. Voor het proef- en afzwemmen huren we het wedstrijdbad van het KNZB bad in Zeist.

Diplomagarantie

De meeste kinderen kunnen na afloop van de vakantiesnelcursus afzwemmen voor het B-diploma. Kan je kind nog niet afzwemmen? Dan kiezen jullie samen een volgende B-cursus. De vervolglessen vallen onder de diplomagarantie. Dat betekent geen extra kosten tot je kind heeft afgezwommen voor het B-diploma!

Persoonlijke aandacht

De instructeurs van Zwemschool Water & Ko zijn zeer ervaren in het organiseren en begeleiden van versnelde zwemcursussen voor het B-diploma. Per 8 kinderen is er een vaste instructeur met de kinderen in het water. We geven veel persoonlijke aandacht en tijdens de begeleiding.

Data en Tijden

Vakantiecursus