Skip to content
Zwemschool Water&Ko

Dinsdag of donderdag

Naast de snelcursussen in alle schoolvakanties, organiseren wij meerdere keren per jaar ook wekelijkse cursussen voor het B-diploma. Dit is meestal op dinsdag of donderdagmiddag.  Bij ‘cursusaanbod’ hieronder staat een actueel overzicht van de B lessen.

Na afloop van de B cursus kunnen de meeste kinderen afzwemmen voor het B-diploma. Voor het afzwemmen huren wij het wedstrijdbad van het KNZB bad in Zeist. Om je kind te laten wennen aan dit zwembad, gaan wij hier voor het afzwemmen ook nog een keer proefzwemmen.

Diplomagarantie

Als je kind nog niet kan afzwemmen, dan kan hij of zij in een volgende B-cursus naar keuze verder zwemmen. De vervolglessen vallen onder de diplomagarantie. Dat betekent geen extra kosten tot je kind heeft afgezwommen voor het B-diploma!

Persoonlijke aandacht

De instructeurs van Zwemschool Water & Ko zijn zeer ervaren in het organiseren en begeleiden van zwemcursussen voor het B-diploma. Per 8 kinderen is er een vaste instructeur met de kinderen in het water. We geven veel persoonlijke aandacht tijdens de begeleiding.

Data en Tijden

3 Maandencursus